Storseier for Brann etter fullstendig Fredrikstad-sprekk: - Pinlig

5-1.

• Brann - Fredrikstad 5-1

(Dagbladet): Etter den labre sesongstarten, har nå Brann fått fart på sakene og er med i kampen om opprykk i Obos-ligaen. Verre ser det ut for Fredrikstad.

Etter fullstendig sprekk i første omgang klarte østfoldingene aldri å hente tilbake forspranget, og gikk på et sviende tap i Bergen.

- Det var en dårlig kamp fra start til mål. Vi er ikke med. Det var taktisk dårlige valg gjennom hele kampen. Jeg er overrasket over at vi faller så totalt sammen, sier Fredrikstad-trener Arne Erlandsen til C More.

Huseklepp dominerte Tidlig viste Fredrikstad-fosvaret at de hadde noe problemer med tempoet i Branns angrepsspill. Og etter bare ti minutter sendte Erik Huseklepp hjemmelaget i ledelsen etter et hurtig - og lekkert - angrep.

Så fulgte Jonas Grønner opp med sin første for dagen, da han først forsøkte seg med en heading etter et hjørnespark. Den ble reddet på strek, men 21-åringen satte returen i mål.

Men også Erik Huseklepp er i form, det beviste han få minutter senere, da han rundet tre Fredrikstad-spillere og sendte ballen over til Steffen Skålevik, som kunne score sitt første mål siden overgangen fra Nest-Sotra.

- Pinlig dårlig Jonas Grønner scoret så sin andre for dagen - før han også satte den tredje, dog i motsatt ende. Mager trøst for et Fredrikstad der det måtte skje noe i pausen.

Fra Fredrikstad-trener Arne Erlandsen var dommen nådeløs:

- Det er bare å legge seg flat. Dette er ikke i nærheten, ikke med og ikke uten ball. Det er pinlig, sier han til C More.

Og Fredrikstad var hakket hvassere innledningsvis i andre omgang. Etter bare fem minutter hadde de en kjempesjanse signert Tim Nilsen.

Men tjue minutter ut i omgangen gikk Brann igjen opp i en firemålsledelse. Det var det Kristoffer Barmen som fikk æren av å gjøre - iskaldt - fra ellevemetersmerket.

Men Fredrikstad klarte å holde fortet de resterende minuttene, og det ble med 5-1 på Brann stadion.