Storseier for Myggen

Det var fotball i oppvisningsstil da Erik Mykland og FC København banket Esbjerg 6-0 i Parken i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kaptein Christian Poulsen ga laget 1-0 ved pause. De første 45 minuttene var begge lag forsiktige, men FC København dominerte banespillet. «Myggen» skapte mye fra sin sentrale midtbaneplass.

Først i 2. omgang skulle det virkelig ta av foran de snaut 13.000 tilskuerne. Morten Bisgaard og Sibusiso Zuma scoret to mål hver, mens Todi Jönsson scoret det femte. Mens FCK var supereffektive framfor mål ble det en rolig 2. omgang for tidligere Brann-keeper Magnus Kihlstedt.

Dette var en kamp «Myggen» og lagkameratene var nødt til å vinne. Tidligere på dagen ble det nemlig seier til Åge Hareides Brøndby, som slo AB 2-1 borte. Thomas Lindrup ble matchvinner for Hareides lag åtte minutter før slutt. Dermed tok Brøndby tok sin første seier i andre halvdel av sesongen.

- Det er lett å være trener når man har så mange klassespillere som jeg har. Vi fokuserer hele tiden kun på neste kamp, og vi ser ikke på andre enn oss selv, sa FCK-trener Hans Backe etter kampen.

  • Brøndby leder Superligaen med 47 poeng, sju bedre enn FC København. Bård Borgersen og Aalborg, som ligger på 3. plass, spiller mot FC Midtjylland mandag.

    (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer