Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mats Zuccarello:

Storseier for Rangers

Mats Zuccarello serverte én målgivende pasning i 5-0-seieren.

Mats Zuccarello og New York Rangers slo til med 5-0-seier over tabelljumbo Buffalo Sabres i NHL. Nordmannen var involvert i én av scoringene.

På stillingen 1–0 i første periode i Madison Square Garden plukket Zuccarello opp pucken og fant Jimmy Vesey like foran mål. Et godt mottak lurte keeperen, og Vesey kunne enkelt sette inn 2–0.

I den andre perioden scoret Neal Pionk og Mika Zibanejad før Vesey satte inn sitt andre for kvelden. Svenske Zibanejad pådro seg en utvisning, og i overtallsspill reduserte Sam Reinhart til 1–5.

30 år gamle Zuccarello hadde to skudd på mål i tillegg til den målgivende pasningen. Han var totalt 16.35 minutter på isen for New York-laget.

Også norske Andreas Martinsen spilte ishockey i New York i natt. Hans Chicago Blackhawks slo New York Islanders 3–1. Patrick Kane og Brandon Saad sørget for 2-0-ledelse i den andre perioden etter 20 målløse minutter.

I siste periode reduserte John Tavares for Islanders, men Brent Seabrook sikret seieren et drøyt minutt før slutt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling