Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storseier for serieleder Vålerenga

Herjet med den tidligere erkerivalen Storhamar.

SEIERSGLIS: Vålerengas Ryan Garlock (t.h) gratulerer målscorer Cato Cocozza med 3-1-målet kampen mot Storhamar.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SEIERSGLIS: Vålerengas Ryan Garlock (t.h) gratulerer målscorer Cato Cocozza med 3-1-målet kampen mot Storhamar. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Serieleder Vålerenga herjet med den tidligere erkerivalen Storhamar og vant hele 7-1 i eliteserien ishockey torsdag kveld.

Vålerenga topper tabellen etter 11 spilte kamper med 29 poeng. Alle de øvrige topplagene vant også sine kamper. Lørenskog ligger nærmest VIF med 24 poeng.

Storhamar tok ledelsen på Jordal Amfi, men det var også omtrent alt de gjorde. Vålerenga pøste inn hele sju mål før de ga seg.

Rosenborg mønstret to NHL-importer i Deryk Engelland og Jack Skille foran nesten 3000 tilskuere hjemme mot Lørenskog. Nyervervelsene ga ingen umiddelbar effekt. Rosenborg hang bra med i spillemessig uten å sette sjansene sine. Lørenskog var langt flinkere foran mål, og Lars Erik Spets, Mathias Trygg og Kenny Corupe gjorde hvert sitt mål i 3-0-seieren på utebane.

For fjerde kamp på rad kom Stavanger Oilers under da de tok imot Stjernen i egen storstue. Denne gangen slo fjorårets norske mestere tilbake på mesterlig vis. De ga seg ikke før resultattavla viste 5-1 i Stavanger. Dan Kissel gjorde to av målene.

- Dette må uten tvil være den beste kampen og perioden jeg har spilt for Oilers, sa Dan Kissel til Aftenbladet.no.

Med to mål og en assist ble han kåret til Oilers' bestemann i storseieren over Stjernen. Det gjorde godt for en spiller som ikke har fått det helt til å svinge i starten av norgesoppholdet

Sparta Sarpsborg vant 7-3 hjemme mot Lillehammer, mens Tønsberg tapte 2-5 hjemme mot Frisk Asker.

(NTB)