Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storseier i Curling-VM

Norge knuste Irland 10-1.

Norge storspilte mot Irland i curling-VM onsdag. Norges skip Thomas Ulsrud ga seg ikke før det sto imponerende 10-1 på resultattavla.

Norge fortsetter å imponere i curling-VM i USA. Laget har spilt jevnt mot «alle» så langt i VM. Alle kampene, bortsett fra onsdagens kamp mot jumbolaget Irland, har blitt avgjort i siste omgang eller etter ekstraomgang. Onsdag åpnet proppen for Ulsrud og hans menn. Irland ble slått med imponerende, og høyst uvanlige 10-1.

Norge tok to poeng i andre omgang, og ga fra seg ett poeng i den tredje omgangen. Foruten én omgang der irene valgte å blanke omgangen, stjal Norge til sammen åtte poeng på tre omganger. Irene ga seg etter den sjuende omgangen. Da hadde Norge stjålet fire poeng.

Man stjeler poeng fra motstanderen dersom man tar poeng når motstanderen har siste stein i omgangen.

Skip Ulsrud har hatt et imponerende godt VM så langt og ligger på fjerdeplass med fem seirer og tre tap. I tillegg har Norge møtt alle de lagene som ligger foran dem på tabellen.

Natt til onsdag ble Danmark slått 7-5 av de norske curlinggutta. Natt til torsdag møter de Sverige.

Det norske laget består av Jan Thoresen, Thomas Due, Torger Nergård og skip Thomas Ulsrud.

USA leder tabellen med kun ett tap - mot Norge. Canada og Skottland ligger på delt andreplass.

(ANB)

LEDET GUTTA TIL NY SEIER: Norge og Thomas Ulsrud gjør det bra i VM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling