Storseier sendte Rangers til topps

Sammen med Barcelona.

Rangers tok en overbevisende borteseier da de gjestet Lyon til kamp i mesterligaen tirsdag. Etter 1-0 til pause vant skottene til slutt 3-0.

Lee McCulloch sendte bortelaget i ledelsen etter 23 minutter. DaMarcus Beasley vippet ballen inn i feltet hvor McCulloch styrte den i mål med hodet.

Sjanser til begge lag

Fram mot pause var kampen preget av flere sjanser til begge lag, men det ble ikke flere mål før like etter hvilen. Da dukket Daniel Cousin opp i Lyon-boksen og hamret ballen i nettet.

Fem minutter senere scoret nevnte Beasley kampens siste mål etter å ha blitt spilt igjennom av Cousin.- Vi visste at de ville forsvare seg med ti mann og ha én i angrep. Nå må vi kjempe om tredjeplassen. UEFA-cupen er interessant den også, fortalte Lyons Juninho.

Barcelona viste tenner

I den andre kampen i gruppe E tirsdag tok tyske Stuttgart imot Barcelona. Den spanske storklubben gjorde avgjorde kampen i annen omgangs første 20 minutter.

Først sendte Carles Puyol «Barca» i ledelsen med et skudd fra kort hold. Ikke lenge etter var det vidunderbarnet Lionel Messis tur.

SKOTSK FEST: Glasgow Rangers og spiss Kevin Thomson viste at også Skottland vil ha et ord med i laget i årets Champions League. Nå ligger laget på topp sammen med Barcelona. Foto: FRED DUFOUR/AFP/SCANPIX
SKOTSK FEST: Glasgow Rangers og spiss Kevin Thomson viste at også Skottland vil ha et ord med i laget i årets Champions League. Nå ligger laget på topp sammen med Barcelona. Foto: FRED DUFOUR/AFP/SCANPIX Vis mer

Thierry Henry la opp til Messi som hadde få problemer med å overliste Raphael Schäfer i Stuttgart-buret.

- Prestasjonene falt

- Jeg var ikke imponert over første omgang. Vi åpnet godt, men så falt prestasjonene. Dette er et problem vi må gjøre noe med, sa en ikke helt fornøyd Barcelona-trener Frank Rijkaard.

Dermed ligger Barcelona og Rangers på topp med full pott etter to kamper. De møtes i neste runde.

Stuttgart ligger på den viktige tredjeplassen med bedre målforskjell enn Lyon, begge lag har null poeng.

(NTB)