Storseier til Flo & co

Tore André Flo var delaktig i Sienas 3-0-triumf over Lazio i serie A lørdag, men brasilianeren Rodrigo Taddei var den store helten.

Taddei scoret to raske mål rett før pause og gjorde dessuten forarbeidet da landsmannen Fernando Menegazzo fastsatte resultatet på overtid.

Flo, som var involvert i det første målet, hadde flere gode sjanser til å score selv. Den aller største hadde han i det 58. minutt, men fra fem meters hold traff han ikke målet.

Det var ikke kampens største miss. Den sto Lazio-kaptein Dejan Stankovic for da han i det 19. minutt skjøt over fra to meter. Den feilen duket for Taddeis viktige scoringer i de fire siste minuttene av første omgang.

Først scoret Taddei etter at Flo duellerte om et innlegg fra Gianni Guigou, og to minutter senere kunne brasilianeren slå ballen i tomt mål etter at Nicola Ventola stjal ballen fra en uoppmerksom Sinisa Mihajlovic og la inn.

Det var ingen stor dag for Lazios serbiske stjerner. Stankovic ble utvist da han midt i 2. omgang skjelte ut linjemannen, og Siena kunne kontrollert dra seieren i land. Flo ble byttet ut i det 73. minutt og så på fra benken da kampen ble punktert på overtid.

Seieren førte Siena opp til 7. plass i serie A, mens Lazio er på 5. plass.

(NTB)

Tore André Flo