Storseier uten nordmenn

Manchester United-Wimbledon 5-1. Ingen nordmenn var på banen da United tok sesongens største seier i går ettermiddag. Både Henning Berg (Norges beste i 2-2 kampen mot Albania) og Ole Gunnar Solskjær satt på reservebenken i samtlige 90 minutter da Wimbledon ble rundspilt.

- Det er alltid vanskelig å spille på Old Trafford. I går slapp vi billig, sier Wimbledon-manager Joe Kinnear etter utklassingen.

- Det kunne vært 10 mål. Vi er på vei mot toppen igjen, jublet United-fansen.

Andy Cole sørget for jubel blant de drøyt 55000 på tribunen da han åpnet scoringsballet. Utligningsmålet til Jason Euell kom som et sjokk. Ryan Giggs 2-1 mål på overtid i første omgang, snudde kampen fullstendig.

Etter pause gjorde favoritten stort sett hva den ville. David Beckham, Dwight Yorke og Andy Cole fastsatte sluttresultatet til 5-1. I tillegg til målene, hadde United både et stolpeskudd og en ball som smalt i tverrliggeren.

En av hovedgrunnene til Uniteds oppsving, er at VM-spillerne har fått tilbake overskuddet. Det mener også Erik Nevland, en av fire nordmenn i Manchester United. Før kampen i går, var 4-1 over Charlton sesongens største United-seier. Onsdag spiller laget mesterligakamp mot Brøndby.