Stort intervju med Fabinho:

Storsigneringen var nervøs under den medisinske testen:
- Bekymret for fansens reaksjon

Fabinho forteller om hvordan det var å signere for Liverpool, og om forventninger for sesongen.

NY YNDLING? Fabinho poserer med Liverpool-fansen etter en treningskamp i sommer. Foto: REUTERS/Clodagh Kilcoyne/NTB Scanpix
NY YNDLING? Fabinho poserer med Liverpool-fansen etter en treningskamp i sommer. Foto: REUTERS/Clodagh Kilcoyne/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle fantastiske managere har et varemerke. Brian Clough hadde en grønn genser, Malcolm Allison hadde en fedora-hatt og Alex Ferguson hadde den berømte klokka sin.

Men Liverpool-manager Jürgen Klopp har flere - håret, skjegget, det tidvis gale smilet, de tykke brilleglassene, bruken av ordet «boom» her og der, og selvfølgelig heavy metal-fotball.

De rødes nådeløse tilnærming til kampene på veien mot Champions League-finalen forrige sesong får mye skryt - også fra en mann som ble en del av Liverpool-mannskapet i sommer.

- Jeg elsker det, sier brasilianske Fabinho til FourFourTwo, i sitt første store intervju etter overgangen til England.

- Fotballen Liverpool har spilt de siste sesongene har ikke bare gjort dem til utfordrere, men også veldig underholdende. Vi forsøkte faktisk å etterlikne den stilen i Monaco forrige sesong. Vi hadde raske spillere som kunne løpe og løpe, men Liverpool gjør det på en annerledes måte. Jeg liker denne typen fotball - forhåpentligvis vil denne sesongen dreie seg om heavy metal!

24-åringen, som hadde noen korte opphold i Portugal med Rio Ave og i Spania på utlån i Real Madrid, ankom Merseyside etter å ha imponert både som høyreback og sentralt på midtbanen i løpet av tre sesonger med Monaco - som blant annet vant Ligue 1-tittelen i 2016/17.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer