Storspill av Pettersen i US Open

Leder etter andre dag.

STORSPILL Suzann «Tutta» Pettersen leverte storspill annen dag av US Open og gikk runden på 68 slag. Hun er for øyeblikket i ledelsen. Foto:AP Photo / Jeffrey Phelps
STORSPILL Suzann «Tutta» Pettersen leverte storspill annen dag av US Open og gikk runden på 68 slag. Hun er for øyeblikket i ledelsen. Foto:AP Photo / Jeffrey PhelpsVis mer

Suzann «Tutta» Pettersen leverte storspill annen dag av US Open og gikk runden på 68 slag. Hun er for øyeblikket i ledelsen.

Med 139 slag etter to runder er hun ett slag foran hjemmehåpene Michelle Wie og Cristie Kerr og totalt fem slag under par, men mange av spillerne har så vidt begynt sin annen runde.

Pettersen åpnet fredagens runde med å klare par på de tre første hullene. På det fjerde hullet måtte hun tåle en bogey, men så var det slutt på missene og etter hvert kom birdiene på rekke og rad. På hullene åtte, ti, tolv, 14 og 16 ble det birdier.

Pettersens familie følger US Open fra nært hold og hadde mye å glede seg over fredag. Det har gått fem år siden Tutta sist vant en majorturnering.

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)