Storspillet fortsetter - Henrik nr 7

Den dagen Henrik Bjørnstad får maksimal flyt i en golfrunde skyter han håret av hele PGA Touren. Gutten er i hvert fall «høygravid» med en runde langt ned på 60-tallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SCOTTSDALE (Dagbladet.no): - Jeg føler jeg har det inne, sier Henrik Bjørnstad til Dagbladet.no.

- Jeg ble ikke overrasket da jeg gjorde det bra i forrige uke, og jeg er ikke overrasket over at jeg startet så bra her heller. For forskjellen på 67 og 63 er ikke mer enn litt ekstra flyt slik jeg spiller nå.

- Og jeg har aldri vært redd for lave runder.

Så bra i FBR Open utenfor Phoenix betyr en 67-runde fire under par og delt sjuendeplass etter de 18 første hullene. Med litt glid kunne Henrik Bjørnstad stått øverst alene. Men golf er en tålmodighetsprøve der hastverk er stress og lastverk.

Og: Henrik Bjørnstad kunne fort blitt stresset i går.

- Da jeg sto på driving rangen før runden følte jeg meg eksepsjonelt bra, sier han.

- Den følelsen er ikke alltid like fin å ha. For når du tror at du kan lage birdie på hvert eneste hull er det fort gjort å bli utålmodig når du ikke får det til. Heldigvis klarte jeg å holde det hele under kontroll.

To slag bak ledende Steve Lowery er det Henrik Bjørnstad kaller et veldig bra utgangspunkt. Spillet sitter, han trives med alt og han gleder seg til at støyen rundt banen skal nå de høydene den pleier å gjøre i denne turneringa. For i går var det mest summing da Henrik Bjørnstad tok seg rundt til en strålende score.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer