<strong>VIDERE:</strong> Casper Ruud er videre i US Open. Foto: Al Bello/ Getty Images / AFP / NTB Scanpix
VIDERE: Casper Ruud er videre i US Open. Foto: Al Bello/ Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Storspilte - motstander trakk seg

Casper Ruud er videre til tredje runde i US Open, og har dermed forbigått sin egen far i turneringen.

Publisert
Sist oppdatert

Casper Ruud tok seg til andre runde for første gang på tirsdag. I kveld var det klart for å møte sin sparringpartner i finske Emil Ruusuvouri.

Det så lenge lovende ut for Ruud, og kampen ble avsluttet på en lei måte. Ruusuvouri måtte gi seg før tredje sett var ferdigspilt, ettersom han slet med noe som så ut som en lyskeskade.

Første sett var jevnspilt, og Ruusuvouri leverte noen tøffe server mot Ruud. Nordmannen lot seg heller ikke stresse under sine server, og unngikk break point mot seg. I stedet brøt han finnen i siste spill, og tok første sett.

Underveis i andre sett ble kampen stoppet som følge av en kjenning i lysken hos Ruusuvouri. Heldigvis for finnen så det ut til å gå fint. Ruud hadde likevel brukbar kontroll, og vant andre sett 6-3.

I tredje sett valgte finnen å gi seg som følge av den nevnte skaden. I neste runde venter enten Ugo Humbert eller Matteo Berrettini. Det er sistnevnte som er favoritt og trolig motstander for Ruud.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer