Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eden Hazard til Real Madrid?

Storspilte i VM. Nå kan han erstatte Ronaldo

Eden Hazard seiler opp som en av kandidatene til å erstatte Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

RYKTES BORT: Eden Hazard ryktes bort til Real Madrid. Det samme gjør Kylian Mbappé (i bakgrunnen), som også strålte i semifinalen. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB Scanpix
RYKTES BORT: Eden Hazard ryktes bort til Real Madrid. Det samme gjør Kylian Mbappé (i bakgrunnen), som også strålte i semifinalen. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Den store nyheten tirsdag kveld var at Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid til fordel for Serie A-giganten Juventus.

Noen timer etter at nyheten sprakk, møttes Belgia og Frankrike i semifinalen i VM.

Eden Hazard storspilte for Belgia, men kunne ikke hindre 1-0-tap mot «les Bleus».

- Hazard til Madrid. Det må skje. Hazard har det gøy i kveld, skrev John Arne Riise på Twitter etter første omgang.

DRIBLEFANT: Chelsea-driblefanten slår seg løs. Vis mer Vis mer Vis mer

Det belgiske vidunderet seiler nå opp som en av de største kandidaten til å erstatte Ronaldo i Real Madrid, skriver britiske medier.

Få stjernesigneringer

Petter Veland, ekspert på spansk fotball, nevner blant annet Hazards navn som en mulig Ronaldo-erstatter.

- De må ut på markedet for første gang på fire-fem år. De må hente en stor fisk. Det første man forbinder med Real Madrid er store kjøp og stjerner, sier Veland til Dagbladet.

Viasat-kommentatoren trekker fram Gareth Bale som den siste etablerte stjernen Real Madrid hentet.

James Rodríguez ble signert etter gjennombruddet i VM i 2014, gikk rett inn i elleveren, men er nå på lån hos Bayern München.

- Etter det har de ikke hentet noen som allerede var en stor stjerne for store summer. Den nærmeste er Álvaro Morata, men han var allerede et Real Madrid-produkt, sier Veland.

Saken fortsetter under bildet.

UTENFOR CL: Her trøstes Eden Hazard av lagkamerat Olivier Giroud. Chelsea kvalifiserte seg ikke til Champions League i år, noe som gjør sannsynligheten for en overgang større. Foto: Gabriel Bouys / AFP Photo / NTB Scanpix
UTENFOR CL: Her trøstes Eden Hazard av lagkamerat Olivier Giroud. Chelsea kvalifiserte seg ikke til Champions League i år, noe som gjør sannsynligheten for en overgang større. Foto: Gabriel Bouys / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

- Utålmodighet blant fansen

Klar for fotball-VM? Vi har samlet noen av VM-historiens største øyeblikk! ⚽

A post shared by Dagbladet (@dagbladet) on

Veland forteller at det brygger opp til en utålmodighet blant Real Madrid-fansen.

- Om ikke hver sommer eller annenhver, så vil de at klubben skal vise markedskreftene sine og at Real Madrid er klubben alle vil spille for, sier Veland, og legger til:

RYKTES BORT: Kylian Mbappé. Foto: Kieran McManus / BPI / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
RYKTES BORT: Kylian Mbappé. Foto: Kieran McManus / BPI / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

- Slår man sammen det og å miste Ronaldo, så begynner det å bli et enormt eksternt press på Real Madrid-president Florentino Pérez. Spørsmålet er ikke om, men hvem og hvor mange de signerer, sier Veland.

Veland tror at hovedstadsklubben kommer til å sikte høyt når de nå skal lete etter en erstatter til en spiller som har scoret 451 mål og bidratt til fire Champions League-titler.

- Mohamed Salah, Neymar, Kylian Mbappé og Eden Hazard. Majoriteten av fans tenker at de må vise muskler nå. De har ikke Ronaldo som trekkplaster lenger. Den gulroten har de ikke lenger.

MESSI ELLER RONALDO? Arne Scheie og Jonatan Tollås Nation diskuterer hvem som er best i verden etter Ronaldos utrolige hattrick i går. I dag er det Argentina og Messi mot Island. Programleder: Øyvind Godø Vis mer

- Real Madrid en drøm

Eden Hazard har igjen to år av kontrakten sin med Chelsea.

Antonio Conte er fortsatt manager for London-klubben, men tidligere Napoli-trener Maurizio Sarri er forventet å ta over for landsmannen.

- Jeg er fornøyd i Chelsea. Jeg har ikke fått noen tilbud hittil, sa Hazard til beIN SPORTS før møtet med Frankrike.

Chelsea-spilleren har vært åpen om sin beundring av Zinédine Zidane tidligere, men franskmannen takket for seg i Real Madrid tidligere i sommer.

- Zidane er spesiell, men Real Madrid ville vært en drøm for alle. Med eller uten Zidane, så er Real Madrid-trøya spesiell. Samtidig har jeg det fint i Chelsea, så å bli værende er ikke noe problem for meg, sa Hazard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media