STORSPILL: Ramires forsøker å ta ballen fra sin landsmann Willian. Sistnevnte scoret to ganger i kampen. Foto: EPA/GERRY PENNY/NTB scanpix
STORSPILL: Ramires forsøker å ta ballen fra sin landsmann Willian. Sistnevnte scoret to ganger i kampen. Foto: EPA/GERRY PENNY/NTB scanpixVis mer

Storspilte mot Chelsea - nå vil City-eier åpne sjekkheftet

Brasilianeren Willian (24) er ettertraktet i England.

Følg Premier League i vårt Fotballstudio lørdag fra 16.00

(Dagbladet): Brasilianeren herjet til tider med London-laget Chelsea i onsdagens kamp, selv om de blå fikk med seg alle tre poengene til slutt. Willian (24) scoret blant annet to mål i oppgjøret på Stamford Bridge, noe som sannsynligvis ikke har gått upåaktet hen hos storklubber på øya.

Willian skal lenge ha ønsket seg til England, og var nære en overgang til Tottenham i sommer. Nå spørs det om sistnevnte vil få muligheten til å hente 24-åringen når overgangsvinduet åpner igjen.

- Jeg har alltid trodd at jeg en dag vil spille for en stor klubb i England, Spania eller Italia. Det er derfoer veldig viktig for meg å spille godt mot lag som Chelsea. Jeg ville elsket å spille i England. Ligaen er en av verdens beste og det er noen store klubber her, sier Willian ifølge Daily Mail.

Storspillet for ukrainske Shakthar Donetsk skal ha gjort at City-eierne nå skal være oppriktig interessert i angriperen ifølge avisa. Selv tenker hovedpersonen lite på andre klubber.

- Chelsea og Tottenham har forsøkt å hente meg tidligere. Hvem vet hva som vil skje i fremtiden? Kanskje de vil forsøke igjen. Alt jeg tenker på i øyeblikket er Shakthar og å hjelpe dem å ta seg videre i Champions League, sier Willian.