- Stort å score

ULLEVAAL (Dagbladet): Lyn- Tromsø 4- 0. Mohammed Ouseb (27) kom rett fra suksess med Namibia og sendte Lyn ut på en 90 minutters æresrunde på landskamparenaen. - Det var stort å score mitt første mål for Lyn, sier Ouseb til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oslo-klubben hadde bestemt seg i garderoben for å vinne mot Tromsø - og ta steget vekk fra nedrykksplassen. Allerede etter fire minutter var Hassan El Fakiri aleine med TIL-keeperen på femmeteren, men skuddet ble for dårlig.

Etter 19 minutter tok banens beste, Mohammed Ouseb, ballen på egen halvdel, gikk med den over hele banen og skuddet fra 18 meter smøg seg inn under Tromsø-keeperen.

Traff dårlig

- Jeg traff egentlig ballen veldig dårlig, sier Ouseb. - Men det spiller jo ingen rolle, så lenge ballen rullet over linja.

Før kampen sa Lyn-spillerne til Mohammed at han ville score det første målet.

- Det var veldig stort, og jeg må takke alle spillerne som trodde på meg, sier Ouseb til Dagbladet.

- Hvordan liker du rollen din i Lyn?

- Den er helt perfekt, sier Ouseb. - Jeg trives best defensivt - og liker å ta de lange løpene fra egen banehalvdel. I går var han litt trøtt etter reisen fra Namibia. Derfor tror Ouseb at han vil bli enda bedre.

På skolebenken

27-åringen forteller at han har lært seg alle navnene på medspillerne. Han skal snart på skolebenken for å lære norsk og stortrives i Oslo. - Vi gjorde en veldig bra kamp, spillerne gjennomførte alt vi var blitt enige om, sier Baxter til Dagbladet og legger til. - Jeg vet ikke hvordan jeg skulle motivert spillerne hvis vi hadde tapt 0- 4 mot Tromsø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer