Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Stort Ego. Liten selvinnsikt»

- Hvor er selvinnsikten, når man ikke engang greier å markere seg på vårt 2. divisjonslag, spør Stabæk-formann Erik Loe etter Jan Åge Fjørtofts uttalelser i dagens VG.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også:

Fjørtoft kostet 500 000 per scoring

Fjørtoft sier at han er glad han ikke fikk en trener som Gaute Larsen tidligere i karrieren. Fjørtoft er såret fordi han føler han ikke fikk bidra med sin rutine, og antyder at han fant det ydmykende å bli byttet inn to-tre minutter før slutt.

- Jeg var nok farget av et hardt proffliv etter 12 år ute. Da er det tøft å lese i avisen at treneren mener du ikke passer inn i filosofien, sier Fjørtoft til VG.

Han sier også at han manglet den nødvendige respekten for Gaute Larsen.

- Hvor er selvinnsikten, når man ikke engang greier å markere seg på vårt 2. divisjonslag? spør Stabæk-formann Erik Loe i sin spalte på Stabæks nettsider under overskriften «Stort Ego. Lite selvinnsikt».

Fjørtoft kritiserer også Stabæks frykt for konflikter.

- Jan Åge er opptatt av at vi er konfliktskye. Det har han rett i. Men vi har lært etterhvert. Vi er imidlertid mer opptatt av å løse dem, enn å skape dem.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart