Stort hjerte for favorittklubben

Fram kan vinne for tredje år på rad.

(Dagbladet.no): IF Fram i Larvik har vunnet 200 000 kroner på «Klubben i mitt hjerte» de to siste åra. Nå ligger de an til å sikre seg nye 100 000 kroner i klubbkassa.

-Vi er kjempefornøyde og stolte over at byen igjen gjør det godt i «Klubben i mitt hjerte». Fram som klubb har alltid hatt en høy sosial profil, og avstemninger som dette er med på å gi klubben enda bedre rotfeste i byen, sier IF Frams daglige leder Jon Steinar Tufte til Dagbladet.

Frivilligheten er selve bærebjelken i norsk idrett, og Dagbladet arrangerer «Klubben i mitt hjerte» sammen med Norges Idrettsforbund, Norsk Tipping og P4 for å styrke samholdet i idrettsbevegelsen - og for å vise litt av de sosiale fellesskapene som bygges gjennom idretten.

Dette er femte år på rad «Klubben i mitt hjerte» arrangeres. I fjor ble det avgitt fantastiske 198.871 stemmer på dagbladet.no. Så langt i årets konkurranse er det kommet inn i overkant av 80.000 stemmer, og helt fram til dredag 21. november klokka 12.00 kan du gi din stemme til den klubben som betyr noe spesielt for deg.

-Snakkisen i byen 

Og det er ingen grunn til ikke å engasjere deg litt for klubben din. Til sammen skal det deles ut hele 410.000 kroner i sportsytstyr til de som får flest stemmer i følgende fire kategorier:

Fleridrettslag over 500 medlemmer.

Fleridrettslag under 500 medlemmer.

GROSSIST: Fram Larvik ligger godt an til å motta diplomet for best i sin klasse i «Klubben i mitt hjerte» for tredje gang. Her er Larvik-klubben representert ved supporterleder Leif Erik Thorsen og daglig leder  Jon Steinar Tufte. Foto: Tom Erik Andersen/Dagbladet
GROSSIST: Fram Larvik ligger godt an til å motta diplomet for best i sin klasse i «Klubben i mitt hjerte» for tredje gang. Her er Larvik-klubben representert ved supporterleder Leif Erik Thorsen og daglig leder Jon Steinar Tufte. Foto: Tom Erik Andersen/Dagbladet Vis mer

Spesialidrettslag over 100 medlemmer.

Spesialidrettslag under 100 medlemmer.

Som en ekstra motivasjon trekkes det også ut tre utstyrspakker til en verdi av 25.000 kroner blant alle idrettslag som klarer å samle minst 100 stemmer. Det er altså all grunn til å jobbe fram stemmer i lokalmiljøet.

IF Fram ligger i øyeblikket an til å vinne den største klassen, fleridrettslag over 500 medlemmer, for tredje gang. Hattrick-muligheten skyldes at de har lyktes med engasjere en hel by til å stemme på klubben.

- «Klubben i mitt hjerte» er den store snakkisen i byen, enten du rusler på gata eller er en tur på kommunehuset. Alle får spørsmål om de har vært inne på dagbladet.no og gitt sin stemme. Dessuten har vi mange som er flinke til å markedsføre konkurransen via mailinglister, nyhetsbrev, ringerunder til bedrifter og andre måter, sier Jon Steinar Tufte til Dagbladet.

Utstyr til barn og unge 

Med fire dager igjen å stemme på har du og din klubb fortsatt mulighet til å påvirke utfallet i de forskjellige klassene. Men selv om IF Fram har vunnet de to siste årene så har vestfoldklubben ingen planer om frivillig å la andre klubber få trone øverst i den største klassen, hvor 1. premien er på hele 100.000 kroner i sportsutstyr fra Adidas.

-Det ligger i idrettens vesen å ville vinne og vi har helt klart vinnerinstinkt i klubben, sier Tufte.

Stort hjerte for favorittklubben

De 200.000 kronene klubben har vunnet de to siste årene har gitt alle gruppene i klubben, fotball, håndball, friidrett og skøyter, splitter nytt utstyr.

-Pengene er gått til barn og unge i Fram, og gruppene har stort sett brukt pengene på treningsdresser, representasjonsklær, joggesko og nytt utstyr. Seirene i «Klubben i mitt hjerte» er årsaken til at samtlige unge i klubben har flunkende nytt utstyr, sier Jon Steinar Tufte til Dagbladet.

Seirene de to siste årene er også blitt feiret med stor fest og gedigen bløtkake.

-Hvordan vil dere bruke pengene dersom Fram skulle vinne 100000 kroner i sportsytstyr i år igjen?

-Jeg vil tro hovedstyret igjen vil prioritere barn og unge, sier Tufte.

HJERTEROM: IF Fram Larvik feiret seieren i «Klubben i mitt hjerte» med å forme et hjerte og skrive klubbens navn med fakler ute på idrettsplassen. Idrettslaget har vunnet to år på rad takket være et fantastisk engasjement i hele byen. Nå kan de vinne for tredje året på rad.