Stort intervju med Robinho: - Alle overskriftene neste dag handlet om det bildet

Var det vanskelig å få stempel som den nye Pelé? Hvorfor ble det ikke noen overgang til Chelsea? Og tok han virkelig buss rundt i Manchester? 

99 LANDSKAMPER: Robinho har fortsatt ikke gitt opp håpet om landskamp nummer 100.Han ble topscorer i den brasilianske ligaen i fjor med 25 scoringer. Foto: REUTERS/Mariana Bazo/NTB Scanpix
99 LANDSKAMPER: Robinho har fortsatt ikke gitt opp håpet om landskamp nummer 100.Han ble topscorer i den brasilianske ligaen i fjor med 25 scoringer. Foto: REUTERS/Mariana Bazo/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): FourFourTwo ankommer treningsanlegget til Atletico Mineiro og finner Robinho i en leken samtale på Facetime, samtidig som han forbereder seg på en ny sesong med det brasilianske Serie A-laget.

Etter exiten fra Real Madrid og Manchester City er det en oppfatning om at 33-åringen er litt surmulende. Det kunne ikke vært lengre fra sannheten, og det er ikke vanskelig å se hvorfor, for forrige sesong scoret han 25 mål for sin nye klubb.

Han insisterer likevel på at det ikke er hovedgrunnen til at han smiler og ler på trening.

- En dag uten smil er en tapt dag for meg, sier den tidligere Santos-stjerna.

Robinho er fortsatt den samme ydmyke mannen som brukte offentlige transportmidler for å komme seg rundt i Manchester, og det er bra, for FourFourTwo har noen spørsmål vi vil ha svar på.

Jeg så en gang en dokumentar med futsal-spilleren Falcao, og du kom for å spille litt. Hvor viktig var futsal for utviklingen din? (Jamie Baker, London).

Jeg brukte mye tid på å spille futsal, det er en av mine lidenskaper. Jeg tullet til og med med min sønn og fortalte ham at jeg ville spille futsal det siste året i karrièren hvis det var mulig. Det var det jeg startet med, og alle driblingene jeg utfører stammer derfra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer