Stortalent: - Jeg har ikke hørt noe om dette

Avkrefter avtale med fransk profflag.

STERK SESONG: Odd Christian Eiking (til høyre) tok tredjeplassen i årets sykkel-NM og var også med på det sterke norske laget i U23-VM.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
STERK SESONG: Odd Christian Eiking (til høyre) tok tredjeplassen i årets sykkel-NM og var også med på det sterke norske laget i U23-VM. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Odd Christian Eiking er et ettertraktet sykkelnavn også utenfor Norges grenser, men 19-åringen har foreløpig valgt å bli værende i Team Joker.

Mandag melder TV 2 at Eiking er i dialog om en staigiare-kontrakt i franske FDJ fra 1. august, slik procycling.no også har nevnt tidligere.

Overfor procycling.no avkrefter 19-åringen at det foreligger en avtale, selv om flere rykter har hevdet det motsatte de siste dagene.

- Jeg har ikke hørt noe om det, så det var litt rart. Jeg holder litt kontakt med dem, men vi er ikke enige om noe, så vidt jeg vet, sa Team Joker-juvelen søndag kveld. - Sier ikke nei Han understreker likevel at det absolutt er aktuelt å sykle for laget til Thibaut Pinot og co.

- Jeg sier ikke nei til dem, men vi må ha litt mer kontakt før det eventuelt blir noe. Det er det eneste profflaget jeg snakker med akkurat nå, forteller Eiking til procycling.no.

Les også: Norsk supertalent avslo profftilbud

I høst bekreftet også Team Jokers sportsdirektør, Gino Van Oudenhove, at Eiking hadde vært i samtaler med FDJ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer