Stortalent klar for Real

Jesus Vallejo kommer fra Real Zaragoza.

TIL MADRID: Den spanske tenåringen Jesus Vallejo har skrevet under på en seksårskontrakt med Real Madrid. Stortalentet kommer fra Real Zaragoza. Foto:  AFP PHOTO / STRINGER / NTB Scanpix
TIL MADRID: Den spanske tenåringen Jesus Vallejo har skrevet under på en seksårskontrakt med Real Madrid. Stortalentet kommer fra Real Zaragoza. Foto: AFP PHOTO / STRINGER / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den spanske tenåringen Jesus Vallejo har skrevet under på en seksårskontrakt med Real Madrid. Stortalentet kommer fra Real Zaragoza.

18-åringen skal tilbringe kommende sesong på lån i Zaragoza, skriver nyhetsbyrået AP. Real Madrid betaler ifølge spanske medier rundt 50 millioner kroner for Vallejo.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Til tross for sin unge alder har Vallejo flere kamper for Zaragoza, som spiller på nivå to i spansk fotball. Han har også kamper for flere av Spanias aldersbestemte landslag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer