Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stortalent på sykehus etter å ha blitt slått ned av bilist

Sykkelproffen husker ikke noe fra de siste månedene etter hendelsen i dag.

PÅ SYKEHUS: Daniel Martínez endte på sykehus etter et ublidt møte med en bilist. Foto: Tim De Waele (TDWSport.com)
PÅ SYKEHUS: Daniel Martínez endte på sykehus etter et ublidt møte med en bilist. Foto: Tim De Waele (TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Søndag avsluttet colombianeren Daniel Felipe Martínez en strålende uke med å bli nummer syv i sykkelrittet Volta Ciclista a Catalunya.

Denne uka startet imidlertid mye verre for 21-åringen. På en treningstur i dag var han ute sammen med landsmennene Julián Cardona og Miguel Eduardo Florez nær Pistoia i Italia.

– Jeg var på trening i Italia og en bil drepte oss nesten. Vi klagde på han, og han gikk helt berserk. Han kom ut og angrep meg. Han slo meg i kjeven og slo meg bevisstløs. Han sprakk leppa til en annen, før han stakk av gårde, sier han til El Tiempo.

Martínez er nå på sykehus, hvor det er forventet at han vil bli over natta på grunn av hukommelsestap.

Husker ikke de siste månedene

Martínez trenes av den tidligere storrytteren Michele Bartoli, som har vært i kontakt med Cyclingnews.com.

– Jeg har snakket med «Dani». Han virker OK, og han gjenkjente stemmen min, men fortalte at han ikke kan huske noe fra de siste månedene. Inkludert hans gode ritt i Volta a Catlunya eller overgangen hans fra Wilier til EF Education First, sier Bartoli til sykkelsiden. ​

Colombianeren ble foran årets sesong klar for profflaget EF Education First, og har vist seg som et stort klatretalent så langt i karrieren, og ser ut til å bli den siste i rekken av gode klatrere fra fjellandet.

Saken er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!