Stortalent vraket av Brann

Brann-spissen Petter Andreassen får ikke ny A-lagskontrakt med Bergens-klubben. - Jeg føler at Brann ikke er ærlige med meg, sier Andreassen.

- Jeg og Brann var enige om ny kontrakt forrige fredag, sier Andreassen til Bergens Tidende.

Han hevder at Brann-ledelsen har gjort helomvending ved å ikke tilby han ny kontrakt med klubbens A-lag. Ifølge Brann-spissen skulle partene bare kikke på kontraktsforslaget hver for seg, for så å signere.

Andreassen var lovet svar for åtte dager siden.

- Men først onsdag kom Brann på banen igjen. Arne Møller meddelte da at det ikke var aktuelt å gi meg A-kontrakt, sier Andreassen.

- Det var bare detaljer som gjenstod, men dette har vært en prosess som har tatt flere måneder. Når de sportslige vurderingene kom underveis, kunne jeg ikke gi Petter tilbud om en A-kontrakt, sier sportslig leder i Brann Arne Møller

Brann-trener Teitur Thordarsson nekter for at han har gitt Andreassen sprikende forklaringer. Thordarsson mener Brann-spissens problemer er at han ikke klarer å fullføre treningene og sliter med intensiteten.

- Jeg ønsket å sette han ned på U-laget hvor det er litt mindre intensitet. På den måten kunne han bli kvitt plagene og fått en ny mulighet, på hvilket som helst tidspunkt, til å prøve seg på A-laget. Slik jeg ser det, er denne prosessen en helt naturlig del av talentutvikling, sier Thordarson til Bergens Tidende.

(Dagbladet.no)