Dennis Hauger

Stortalentet: - Tyngste jeg har opplevd

Dennis Hauger (18) er i ferd med å bli en sensasjonell norsk idrettsutøver. Unggutten ligger an til å vinne årets Formel 3-mesterskap, men veien dit har til tider vært tøff.

LOVENDE: Dennis Hauger har en svært lovende karriere foran seg, men har hatt det tøft under pandemien. Foto: Fredrik Hagen / Dagbladet
LOVENDE: Dennis Hauger har en svært lovende karriere foran seg, men har hatt det tøft under pandemien. Foto: Fredrik Hagen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OSLO (Dagbladet): Torsdag ettermiddag var det duket for pressetreff i Operahuset i Oslo med den talentfulle 18-åringen Dennis Hauger.

Foajeen var fylt til randen av et norsk pressekorps som alle var på tå og hev etter å få noen ord med Hauger.

Det er ikke uten grunn at interessen for nordmannen er så. Unggutten har prestert meget bra denne sesongen, og ligger godt an til å vinne Formel 3-mesterskapet.

- Alltid en risiko

Etter at Netflix-serien Formula 1: Drive to Survive ble lansert, har interessen for motorsporten skutt i været i Norge.

Norge har aldri hatt en utøver med i det gjeve Formel 1-selskapet, men det jobber unggutten hardt for å gjøre noe med.

- Målet er jo Formel 1, ellers hadde jeg jo ikke kjørt Formel 3 i år. Det er jo det jeg går for, så jeg skal prøve å gjennomføre det målet. Det har jo gått bra denne sesongen, så får man jobbe videre på det, sier en smilende Hauger til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer