Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stortalentet blir knyttet til en rekke storklubber. Nå er han siktet for fyllekjøring

Må i retten om to uker.

LABER FEIRING: Saido Berahino ville ikke feire sitt første mål i FA Cupen mot Gateshead. Om det er fordi han vil vise sin misnøye med å være i klubben, eller fordi han har siktelsen for fyllekjøring i tankene vites ikke. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX
LABER FEIRING: Saido Berahino ville ikke feire sitt første mål i FA Cupen mot Gateshead. Om det er fordi han vil vise sin misnøye med å være i klubben, eller fordi han har siktelsen for fyllekjøring i tankene vites ikke. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): 21 år gamle Saido Berahino har den siste uka vært i fyr og flamme.

Første nyttårsdag sikret han et viktig bortepoeng mot overraskelseslaget West Ham, og på lørdag banket han inn fire scoringer og noterte seg for en målgivende pasning mot Gateshead i FA Cupen.

Likevel er ikke alt rosenrødt for stortalentet som har blitt knyttet til en rekke storklubber i januar-vinduet. BBC slapp i dag nyheten om at West Bromwich-spissen er siktet for fyllekjøring.

Han ble arrestert av politiet i Cheshire etter at han ble stoppet tidlig om morgenen den 22. oktober. Den 19. januar må han møte i retten.

Storscoreren har notert seg for 13 mål på 24 kamper så langt i år, men det er usikkert hva dette vil si for framtiden hans - både på klubb- og landslag.

Han helte ytterligere bensin på bålet om en eventuell overgang ved å ikke feire målene sine i etterkant.

- Jeg gjorde bare det jeg skulle og oppførte meg profesjonelt, noe mer enn det er det ikke. Jeg behøver ikke forklare hvorfor jeg ikke feirer mål. Det er bare det det er, sa han til The Guardian.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media