Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stortalentet forsov seg til første trening. Ble sparket ut direkte

- Det er på tide å bli voksen, sier manageren.

TRØTT TYPE. Josh Ho-Sang forsov seg og fikk fyken direkte, da han skulle vise seg fram for første gang på trening for New York Islanders. Her er talentet i en kamp for Windsor Spitfires.  Foto: Dennis Pajot/Getty Images/AFP.
TRØTT TYPE. Josh Ho-Sang forsov seg og fikk fyken direkte, da han skulle vise seg fram for første gang på trening for New York Islanders. Her er talentet i en kamp for Windsor Spitfires. Foto: Dennis Pajot/Getty Images/AFP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stortalentet Josh Ho-Sang skulle få sjansen til å spille i NHL for New York Islanders. Men 19-åringen forsov seg til den første treningen med laget fredag. Og da bar det på hodet ut og rett tilbake til juniorligaen OHL.

Han kom seg til Nassau Coliseum, men ble møtt av manager Garth Snow. Han fikk ikke gå på isen. I stedet fikk han følgende straff, ifølge en kilde i laget:

Før Ho-Sang måtte forlate hallen, ble han beordret til å løpe opp og ned trappene på tribunen i tre timer, skriver Newsday.

19-åringen har et rykte på seg for å være besværlig. Snow valgte likevel å sjanse på unggutten.
- Kan ikke gjøre mer - Han er åpenbart et stort talent, men det er ikke det som er poenget nå. Det dreier seg om å opptre profesjonelt. Nå er det opp til ham. Vi kan ikke gjøre mer for ham nå, sier Garth Snow.

Stortalentet var ranket på topp 10 før draften, men ble droppet til nr. 28 på grunn av sitt dårlige rykte som juniorspiller. New York Islanders tok sjansen på å ta ham inn. Men lunta til manageren og lagkaptein John Tavares var kort.

- Det er din første dag på trening. Og så er du ikke her? Jeg forstår det ikke. Det er din første sjanse, og så griper du den ikke. Du burde minst hatt tre-fire vekkerklokker på nattbordet, sier Tavares.

Lagkapteinen har sagt han skal ta en alvorsprat med den unge spilleren.

Brutalt ærlig Trener Jack Capuano sier at manageren var brutalt ærlig med talentet.

- Nå er det bare opp til ham selv, sier Capuano.

Ho-Sang selv legger seg langflat for kritikken.

- Det er ingenting å skylde på. Det er pinlig. Jeg bør nok begynne med vekkerklokke, sa Josh Ho-Sang til Newsday.

- Det er ikke snakk om talent eller ikke her. Nå er det på tide å bli voksen, sier Garth Snow.

Manageren vil ikke kommentere om det har vært flere disiplinære uregelmessigheter med Ho-Sang.

NHL-sesongen starter 7. oktober.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!