Edvard Sandvik Tagseth trener med Rosenborg

Stortalentet om Bendtner: - Sier mange artige gloser

Edvard Sandvik Tagseth (18) skryter av måten han har blitt tatt imot i Rosenborg, men er usikker på hva hans neste klubb blir.

STORTALENT: Edvard Sandvik Tagseth, her i 2016 under en talentsamling i Porsgunn, ble raskt utropt som «Den nye Martin Ødegaard». Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
STORTALENT: Edvard Sandvik Tagseth, her i 2016 under en talentsamling i Porsgunn, ble raskt utropt som «Den nye Martin Ødegaard». Foto: John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): RBK-trener Eirik Horneland har vært åpen om at klubben sonderer markedet i sommerens overgangsvindu.

En av spillerne som klubben ønsker å signere, trener allerede med klubben.

Det lokale talentet Edvard Sandvik Tagseth (18) takket nemlig nei til proffkontrakt med Liverpool, og har den siste uka trent med trønderne.

Stig Inge Bjørnebye, sportslig leder i Rosenborg, sier til Dagbladet at 18-åringen skal trene med dem fram til U19-EM starter i juli, og at de har hatt dialog med unggutten både før og etter Liverpool-oppholdet.

- Er dere interessert i å signere han?

- Det har vi vært i mange år. Det ville vært rart om RBK ikke hadde vært interessert i en landslagsspiller fra regionen, fastslår Bjørnebye.

Ønsket av RBK-fans

Selv om det er en markant nivåforskjell på juniorlaget til Liverpool og seniorlaget til Rosenborg, har 18-åringen imponert på trening.

Tagseth har fått mye skryt av skuelystne fans på sidelinja, og Rosenborg-spillerne har også kommet med lovord.

- Jeg har ikke fått noen tilbakemeldinger selv, men det står sikkert litt på nettet. De fleste jeg har snakket av Rosenborg-fans, vil at jeg skal komme hit, sier Tagseth til Dagbladet etter lørdagens trening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer