Hopp:

Stortalentet Phillip Sjøen ikke ønsket av Stöckl: - Mangler en viss ydmykhet

Ikke lenger med i landslagssjefens planer.

I KULDA: Landslagssjef Alexander Stöckl forteller at skihopperen Phillip Sjøen  ikke er i landslagets planer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
I KULDA: Landslagssjef Alexander Stöckl forteller at skihopperen Phillip Sjøen ikke er i landslagets planer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alexander Stöckl mener hopptalentet Phillip Sjøen (20) mangler ydmykhet. Bekkelaget-hopperen er ikke lenger med i landslagssjefens planer.

Stöckl uttaler seg sjelden, bortimot aldri, negativt om egne hoppere, men den tidligere landslagshopperen har åpenbart havnet i kulden.

– Hva er status Phillip Sjøen?

– Det vet jeg ikke, rett og slett. Det siste jeg hørte, etter at han var med i første del av Sommer Grand Prix, var at han fikk litt trøbbel med ryggen og bestemte seg for å ta litt avstand. Etter det har jeg ikke hørt noe, så jeg vet ikke, svarer Stöckl først.

Lite innhold

– Er han med i dine planer i vinter?

– Nei, svarer suksesstreneren kontant.

– Føler du at Sjøen er talentet dere skuslet bort?

– Jeg synes synd på han, men jeg føler at vi, Skiforbundet, støtteapparatet og ikke minst Olympiatoppen, har gjort alt for å legge til rette for å gi ham mulighet til å utvikle seg videre. Du kan si at han er et talent, men det er han ikke som helhetlig toppidrettsutøver, er dommen fra landslagssjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer