SELFIE-TID: Malcom benytter muligheten til å ta en selfie med superstjerna Neymar. Det vekket oppsikt. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
SELFIE-TID: Malcom benytter muligheten til å ta en selfie med superstjerna Neymar. Det vekket oppsikt. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

Tok selfie med Neymar

Stortalentets bilde med Neymar skaper reaksjoner: - Juniorfeil

Bordeaux-spiller Malcom (20) kan vente seg en reaksjon fra manageren.

(FourFourTwo): Neymar og PSG var i storform mot overraskelseslaget Bordeaux og vant 6-2 i Paris på lørdag.

Det var kattens lek med musa på Parc des Princes, hvor Bordeaux-stjerneskuddet Malcom (20) scoret et trøstemål mot slutten.

Etter kampen var 20-åringen veldig gira på å ta en selfie med landsmann og superstjerne Neymar. Ikke nok med det, for allerede i pausen ville han bytte drakt med angriperen.

- Jeg mener det var en juniorfeil, sier Bordeaux-manager Jocelyn Gourvennec, ifølge ESPN.

Privat samtale

Det er nok mange som har et ønske om å bytte drakt og ta bilder med superstjerner, men det tar seg ikke bra ut midt i og like etter en kamp. Iallfall ikke når det blir stortap.

- Vi forklarte at vi ikke dro til Paris for å ta bilder eller bytte trøyer, sier manageren videre.

Nå annonserer Gourvennec at han vil ha en privat samtale med Maicon for å sørge for at hendelsen ikke gjentar seg.

- Generelt sett er vi imot det, men det er også en overdrivelse å fordømme unge spillere som det for en juniorfeil. Hvem gjør ikke slike feil?

Stort talent

Malcom er nok ukjent for mange, men har virkelig begynt å skinne i Ligue 1 denne sesongen. Han har imponert for et Bordeaux-lag som kun har det ene tapet i ligaen denne sesongen etter åtte spilte kamper.

- Han er et enormt talent, har manager Gourvennec tidligere uttalt om sin elev.

Malcom er først og fremst kjent for sine tekniske ferdigheter og eksplosive fart på venstrevingen, i tillegg til at han har et godt skuddbein.

Her kan du lese mer om stjerneskuddet: