Stortap for Elverum i Champions League

Storklubben Montpellier ble for sterk for Elverum og revansjerte høstens mesterligatap i Terningen Arena med en 31-24-seier søndag.


TAPTE: Mikael Apelgrens Elverum-gutter tapte mot franske Montepellier i Champions League. Her er treneren under den norske cupfinalen i håndball 26. desember, der Elverum tapte 26-28 mot Haslum. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
TAPTE: Mikael Apelgrens Elverum-gutter tapte mot franske Montepellier i Champions League. Her er treneren under den norske cupfinalen i håndball 26. desember, der Elverum tapte 26-28 mot Haslum. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

To uker etter at Frankrike gikk seirende ut av VM-finalen mot Norge i Paris, møttes flere av de involverte på klubbnivå i Montpellier.

Hjemmelaget stilte med fire verdensmestere, mens de norske VM-innslagene Petter Øverby og André Lindboe scoret henholdsvis tre og fire mål i det som var den siste kampen i gruppespillet av mesterligaen.

Elverum sjokkerte en hel håndballverden da de slo Montpellier 32-31 på norsk jord i oktober, men var søndag sjanseløs mot gruppevinneren, som nå står med sju strake seirer.

Franskmennene ledet fra start til slutt og tok til slutt en fortjent sjumålsseier. Elverum slet med Montpellier-målvakt Nikola Portner og lå under med fem mål til pause med 11-16.

Svenske Josef Pujol ble kampens toppscorer med åtte mål.

Elverum blir nummer fem i gruppen og ville uansett resultat ikke hatt mulighet til å ta seg videre til utslagsrundene i mesterligaen.

(NTB)