Stortap for håndballherrene

Svekket Norge gikk på en smell mot Russland.

TUNG DAG PÅ JOBBEN: Svenn-Erik Medhus og resten av håndballherrene tapte stort mot Russland.
Foto: Gorm Kallestad / NTB SCANPIX
TUNG DAG PÅ JOBBEN: Svenn-Erik Medhus og resten av håndballherrene tapte stort mot Russland. Foto: Gorm Kallestad / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske håndballherrene ble noen numre for små og tapte klart med 21-31 for Russland lørdag.

Særlig en periode på et kvarter i første omgang ble utslagsgivende for resultatet. Da tapte Norge med åtte mål. Til pause var stillingen 19-10.

Visum-trøbbel har gjort at Norge har måttet stille svekket til landslagsturneringen i Russland. Lørdag sto blant andre Kristian Kjelling over, men det var på grunn av smerter i akillesen. Det er ikke fare for at han blir ute lenge.

Tvedten toppscorer Håvard Tvedten ble norsk toppscorer med seks mål. Frankrike-proffen Johannes Hippe spilte en god kamp og noterte seg for fire fulltreffere.

Norge ble stående med to nederlag i turneringen etter også å ha tapt 28-30 for Hviterussland i en kamp der kun sju nordmenn var i aksjon fredag.

- Dette var god trening for mange. Det har vært helt nødvendige kamper før 14 utrolig viktige dager for norsk herrehåndball, sier landslagets hovedleder Espen Karlsen til TV 2.

Neste utfordring for håndballherrene er VM-kvalifiseringskamp borte mot Ungarn 10. juni. Returkampen går i Norge seks dager senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer