Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stortap for norske lag i e-cupen

Både Runars og Drammens håndballgutter ble sendt hjem med stortap i europacupen i dag. Begge kan se langt etter semifinaleplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Runar-trener Rune Teigen var svært misfornøyd etter at Runar tapte 18-32 for Partizan Beograd fra Jugoslavia i det første kvartfinalemøtet i cupvinnercupen.

- Dette var årets store nedtur. Alt sviktet, og det virket som om gutta ikke var interessert i det som foregikk på banen, sa en irritert Runar-trener.

- Sjansen for å gå videre er lik null, selv om vi leverer en god innsats i returmøtet hjemme neste helg.

Sandefjord-laget lå under med 7-15 ved pause, men for mange personlige feil ødela for det som kunne ha begrenset nederlaget. Kristian Hansen ble lagets toppscorer med fem mål.

Drammen var uten sjanse mot det spanske storlaget Barcelona i EHF-cupens første kvartfinalekamp, og tapte 30-39 foran 3000 tilskuere.

- Det er mulig å slå Barcelona i returkampen hjemme, men ikke å gå videre sammenlagt, sa Drammen-trener Karl Erik Bøhn til NTB.

Kristian Kjelling, som er klar for spanske Ademar Leon neste sesong, viste seg for første gang fram for det spanske håndballpublikummet med å sette inn åtte mål.

Gjøvik og Vardals håndballjenter tok seg derimot til kvartfinalen i EHF-cupen etter å ha vunnet 63-59 sammenlagt mot Napredak Krusevac fra Jugoslavia. Lørdag tapte Gjøvik-laget 30-32, men 33-27-seieren fredag holdt til sammenlagtseier og avansement.

(NTB)

Hele Norges coronakart