Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey, NHL

Stortap for Zuccarrello og Martinsen i natt

Både New York Rangers og Colorado Avalenche slapp inn fire mål i nattens NHL-kamper.

TAPTE: Andreas Martinsen og Colorado Avalenche tapte 1-4 mot Philadelphia Flyers i natt. Bildet er fra en tidligere kamp mot New York Islanders. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP 
TAPTE: Andreas Martinsen og Colorado Avalenche tapte 1-4 mot Philadelphia Flyers i natt. Bildet er fra en tidligere kamp mot New York Islanders. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP  Vis mer

New York Rangers tok tidlig ledelsen på hjemmebane mot Washington Capitals. Men deretter gikk det nedover, og hjemmelaget tapte 1–4.

Mats Zuccarello var på isen 18 minutter og 55 sekunder. Han var ikke involvert i Rangers-scoringen, men hadde to skudd på mål i løpet av kampen.

Det var Brady Skjei som sto for Rangers' eneste scoring – fem minutter ut i første periode. Ledelsen holdt seg fram til sjuende minutt i andre periode, da Marcus Johansson utlignet for Capitals. Mot slutten av omgangen sikret Brett Conolly en 2–1 ledelse for gjestene fra Washington til pause.

Ett minutt ut i tredje periode scoret Marcus Johansson sitt andre mål for kvelden, før Capitals' Nicklas Backström avsluttet med kampens siste scoring mot slutten av perioden. Dermed ble stillingen 4–1 til Capitals.

Colorado Avalanche hadde store problemer i borteoppgjøret mot Philadelphia Flyers. Kampen endte 4–0 til hjemmelaget.

Norske Andreas Martinsen var på isen i 12 minutter og 22 sekunder i løpet av oppgjøret, men verken han eller noen av de andre Colorado-spillerne klarte å sette pucken i mål.

Hjemmelaget bykset opp til 3–0-ledelse bare i løpet av de elleve første minuttene av første periode, med to scoringer av Wayne Simmons og én av Jakub Vorácek.

Jordan Weal scoret kampens siste mål, sju minutter ut i andre periode, og dermed endte kampen 4–0 til Flyers.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media