Stortap på Shampo

LOS ANGELES (Dagbladet): Columbus-Los Angeles 1-5. Columbus kan takke keeper Marc Denis for at det bare ble 1-5-tap i natt. Espen Knutsen skøytet poengløs av isen.

- Dette var dårlige greier. Veldig svakt. Nesten flaut, sier Espen til Dagbladet.no.

Den nygifte nordmannen var av de bedre blåjakkene i natt. Sammen med Geoff Sanderson og David Vyborny spilte rekka 0-0 i sin del av kampen.

Men ellers virket Columbus uinspirerte etter OL-pausa. Og laget var sjanseløst mot formsterke Los Angeles.

At Columbus ledet 1-0 etter første periode var veldig ufortjent etter at Kings' Ziggy Palffy blant annet var helt alene med keeper Marc Denis tre ganger.

Columbus-scoringa ble kreditert Robert Kron sjøl om det var Los Angeles' OL-back Aaron Miller som rotet pucken mellom beina på sin egen keeper.

NHLs svakeste

Men i midtperioden begynte Kings-målene å renne inn. Takket være en god Denis mellom stengene var stillinga 1-3 etter 40 minutter.

- Denis redda mye og var god. Det kunne fort blitt verre for oss, sier Shampo.

Og i sluttperioden økte LA til 5-1. Målene ble scoret av Adam Deadmarsh (2), Brad Chartrand, Ziggy Palffy og Jason Allison.

Det nærmeste Shampo kom kampprotokollen var da han nydelig spilte fri Jamie Pushor fem minutter ut i sluttperioden. Men Pushor fant ikke nettmaskene.

- Han kunne scoret der. Men i dag spilte vi ikke bra. Vi har vært borte fra spill i 14 dager, så man vet ikke helt hva man kan vente. Vi var tunge i beina og gjorde mange feil bakover, sier Espen.

Og siden Atlanta vant i natt er Columbus tabelljumbo i NHL.

I morgen kommer Pittsburgh på besøk til Columbus. Pittsburgh stiller ganske sikkert uten Mario Lemieux som ikke spiller bortekamper dagen etter en hjemmekamp denne sesongen. Pittsburgh spiller hjemme mot Los Angeles i dag.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 19,47 minutter spilletid, 0 i +/-.