- Støtt Carew!

Valencia-trener Hector Cuper ber om publikums støtte foran kveldens Champions League-kvartfinale mot Arsenal. Dagbladet.no følger John Carews kamp for en semifinaleplass kl. 20.45 i kveld.

Cuper er presset foran kveldens kamp. Han forsvinner trolig fra Valencia etter årets sesong. Valencia-fansen krever et trofé før han forlater klubben.

Laget ble pepet av banen da de tapte 2-1 mot Dan Eggens Alavés 1. påskedag. I kveld skal de ta igjen 2-1 fra den første kampen mot Arsenal.

- Publikum er misfornøyd med tapet, men vi spilte bra og de må støtte laget på tirsdag, sa Cuper etter Alavés-kampen.

Valencia sliter med en del skader. Kily Gonzales sliter med en muskelskade. Vicente pådro seg en strekk mot Alavés og er usikker. Fra før er Didier Deschamps satt ut med skade.

Carew mot Keown

John Carew, som står med to mål på 691 Champions League-minutter denne sesongen, spiller etter all sannsynlighet fra start. Duellen mellom Carew og Arsenal-stopper Martin Keown er trukket fram som en av kampens nøkkeldueller av nyhetsbyrået PA:

«Keowns erfaring blir en viktig faktor i Spania. Dess større anledningen er, dess bedre ser han ut til å spille. Den norske spissen Carew har muligens hatt en frustrerende periode, men har ferdighetene til å løfte sitt eget spill. Han kan være borte i perioder, for så å score og bli matchvinner.»

Kommer fra årsverste

Arsenal kommer til Spania med ydmykende 0-3 mot Middlesbrough i bagasjen. Engelskmennene må vise helt andre takter i kveld.

- Det var årets verste forestilling, sier svenske Fredrik Ljungberg.

- Det blir veldig vanskelig i Valencia. Vi må i hvert fall vise at vi er et langt bedre lag enn det som spilte mot Middlesbrough på lørdag.

Vinneren av Arsenal og Valencia møter Leeds eller Deportivo La Coruna i semifinalen. Leeds har 3-0 å gå på fra oppgjøret på Elland Road.

Dagbladet.no følger kveldens kamper direkte.Sannsynlige lagoppstillinger:

Valencia: Canizares - Angloma, Ayala, Pellegrino, Carboni - Mendieta, Baraja, Vicente/Angulo, Aimar - Carew, Sanchez.

Arsenal: Seaman - Dixon, Keown, Adams, Cole - Ljungberg, Vieira, Parlour, Pires - Henry, Kanu.