Støtteapparatet følger Stabæk-spillerne ned i lønn

Aksepterte forslag om ni prosents reduksjon.

FØLGER SPILLERGRUPPA: Stabæk-trener Jan Jönsson (t.v.) og resten av støtteapparatet har gått med på en tilsvarende lønnsreduksjon som spillergruppa. Christian Keller (t.h.) forlater derimot Stabæk.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
FØLGER SPILLERGRUPPA: Stabæk-trener Jan Jönsson (t.v.) og resten av støtteapparatet har gått med på en tilsvarende lønnsreduksjon som spillergruppa. Christian Keller (t.h.) forlater derimot Stabæk.Foto: Arnt E. Folvik/DagbladetVis mer

|||(Dagbladet.no): Stabæk er mer eller mindre i mål med sparetiltakene som berører den sportslige satsningen i klubben. I helgen gikk spillergruppa med på en lønnsreduksjon på ni prosent.

I dag følger alle trenere og det medinske støtteapparatet etter, melder Budstikka.

- Nivået i lønnskuttet ligger på det samme nivået som spillerne, vel ni prosent, sier Stabæk Fotballs styreleder Ingebrigt Steen Jensen til budstikka.no.

Tar man også med i regnestykket at Christian Keller, Fredrik Risp og Zdenek Senkerik alle forlater Telenor Arena i løpet av sommeren og sportsdirektør Lars Bohinen slutter i stillingen ved nyttår, betyr det at det ikke lenger er noen frykt for ytterligere oppsigelser i Stabæk.

- Nei, med denne avtalen har vi fått spart inn så mye at det ikke er nødvendig, sier Steen Jensen.