Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Støtten har vært fantastisk

Korrupsjons-mistenkte Sam Allardyce takker for støtten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bolton-manager Sam Allardyce takker for støtten han har fått etter at han ble anklaget for å ha tatt i mot penger fra agenter.

I BBC-programmet «Panorama Investigation» tirsdag, ble det rettet sterke anklager mot Allardyce. Blant annet ble det hevdet at «Big Sam» skal ha mottatt ulovlige pengesummer fra en rekke fotballagenter.

Bolton-manageren har hatt hektiske dager etter at programmet gikk på lufta, men har også mottatt flere støtteerklæringer.

– Støtten har vært fantastisk og jeg vil takke alle som har kontaktet meg via telefon, sms, e-post eller per brev. Støtten har vært veldig fin både for meg og familien min, sa Allardyce fredag.

Snakket med Redknapp

Bolton møter Portsmouth mandag kveld, og til og med fra Pompey-manager Harry Redknapp vanker det støttende ord. Redknapp ble også nevnt i det omstridte BBC-programmet.

– Jeg har snakket med Redknapp. Han sa noen fine ting om meg torsdag, og jeg kan gjerne gi de samme komplimentene tilbake til ham, sa Allardyce.

(ANB)

<B>I HARDT VÆR:</B> Bolton-manager Sam Allardyce mistenkes for å ha mottatt bestikkelser, men hevder at han har fått massiv støtte etter BBC-programmet tirsdag.