Støtter Semb

Både Egil «Drillo» Olsen og Åge Hareide støtter Sembs kritikk av TV2. - Jeg har fått mange henvendelser fra sjokkerte kolleger etter TV2s kommentering av denne landskampen, sier Drillo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Egil «Drillo» Olsen støtter Semb i kritikken mot TV2-makkerne Lersveen og Wathne.

- Jeg synes det er bra at Nils Johan tar opp dette. Det er bra med kritikk, men TV2 er ikke kritiske, de er personorienterte. Jeg så ikke Norge-Hviterussland-kampen på TV sjøl, men i etterkant har jeg fått mange henvendelser fra fotballvenner som er sjokkert over måten kampen ble kommentert på, sier Egil Olsen.

- Over grensa

Eks-landslagssjefen sier han selv gikk rimelig klar av personorientert hetsing.

- Jeg mener TV2 av og til tråkker over en grense når det gjelder å kommentere fotballkamper. De skal selvfølgelig formidle kampen med følelser og fakta, men når kommenteringen går over i hetsing har noe gått gærent, sier Drillo.

Åge Hareide reagerte også på måten TV2 kommenterte landskampen på.

- Personhetsing

- Jeg så kampen hjemmefra. Det var ikke så mye Semb som fikk gjennomgå, han er jo tross alt landslagssjef og må tåle kritikk, men måten de beskrev enkeltspillere på var direkte usmakelige. For eksempel Trond Andersen. Jeg advarer likevel Semb mot å ekskludere og aksjonere mot pressen. Reaksjonene i pressen er veldig resultatorientert og svinger hele tiden, sier Brøndby-treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer