Therese Johaug

Støtter svensk rival: - Slå tilbake

At hele Sveriges yndling, Frida Karlsson, har valgt å stå over svenskenes høydesamling mener Therese Johaug har null betydning for OL-sesongen. Nå støtter hun sin svenske rival etter kritikk.

STØTTENDE: Therese Johaug råder Frida Karlsson til å lytte til seg selv. Foto: Torstein Bøe / NTB
STØTTENDE: Therese Johaug råder Frida Karlsson til å lytte til seg selv. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Frida skal verken lese eller høre på alt andre sier. Isteden skal hun slå tilbake når sesongen starter, sier Therese Johaug til svenske Expressen.

De siste månedene har ryktene florert rundt hvordan det egentlig går med Frida Karlsson.

For etter at hele Sveriges skiyndling valgte å stå over et par rulleskikonkurranser i august, blant annet Toppidrettsveka, heiste norske skieksperter flaggene. Blant dem tidligere landslagtrener og Nent-ekspert Vidar Løfshus.

- Hvis hun holder seg skadefri og frisk så blir hun jo bra, men jeg synes jeg ser en tendens til at hun ofte møter veggen. Jeg håper at hun får orden på problemene, for det virker som om det går litt over stokk og stein i perioder, sa Løfshus til Dagbladet i august.

Debatten startet da NRKs Torgeir Bjørn og svenske Torbjörn Nordvall gikk ut og sa at de mente svenskene ikke hadde kontroll, i jakten på å ta igjen forspranget til Therese Johaug inn mot OL-sesongen.

– Nei, nei, nei. De har ikke kontroll. Ser du på for eksempel Frida Karlsson, som har jevnlige avbrekk, så er det ingenting som er under kontroll, sa TVs Petter Skinstad i september.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer