Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strachan: - Norge var det klart beste laget

Skottland-treneren ble skremt i starten.

 SMILE OVER SEIER:  Gordan Strachan synes Norge var det beste laget i Molde. Men takket være Scott Browns scoring, kunne han likevel smile over seier. Foto:  AFP PHOTO / IAN MACNICOL
SMILE OVER SEIER: Gordan Strachan synes Norge var det beste laget i Molde. Men takket være Scott Browns scoring, kunne han likevel smile over seier. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL Vis mer

MOLDE (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo har fortsatt ikke vunnet én kamp som norsk landslagstrener.

Til tross for de dårlige resultatene har tendensen vært god i det norske spillet. Det var den også i Molde i kveld. Norge vartet opp med en rekke fine angrep, men enten gikk avslutningene til de norske spillerne utenfor, eller så stoppet Skottlands sisteskanse David Marshall forsøkene.

- Norge var bedre. De hadde flere pasningskombinasjoner, sier Skottlands trener Gordon Strachan på pressekonferansen etter kampen og fortsetter:

- De skremte oss i starten, forteller den tidligere Celtic-treneren.

Skottland scoret på sin eneste sjanse i kampen ved Scott Brown. Det var nok til å sikre seieren i årets siste landskamp, til tross for flere store norske sjanser.

- Det var en kombinasjon av gode forsvarere, en god keeper og uheldige avslutninger fra det norske laget. Jeg synes de var bedre enn oss over hele linja i dag, forteller Skottlands profilerte trener.

Marcus Pedersen, Mohamed Abdellaoue, Morten Gamst Pedersen og Anders Konradsen hadde alle store sjanser, som de burde ha omsatt i mål.