Strachan gir seg i Southampton

Claus Lundekvams sjef tar seg et friår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gordon Strachan gir seg i Southampton ved sesongslutt. Skotten førte Southampton til en FA-cupfinalen og en god plasseringen i ligaen forrige sesong, men vil ikke benytte seg av en opsjon som gir ham en kontraktsforlengelse på ett år.

- Vi beklager å annonsere at Gordon Strachan har bestemt seg for, av medisinske og personlige grunner, å ta en pause fra kravene og presset som følger med en managerstilling i Premier League, skriver Southampton i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Ifølge avisa Daily Express skal noe av årsaken være at den tidligere Manchester United-spilleren trenger en hofteoperasjon. Skotten skal ha tatt avgjørelsen om å gi seg allerede i september.

- Gordon har forsikret meg at han gir 110 prosent ut sesongen for å ta vare på ligaposisjonen vår. Våre fans vil synes dette er trist, at en mann med like mye lidenskap som dem tar en pause fra spillet, sier styreformann Rupert Lowe.

(Dagbladet.no)

SLUTTER TIL SOMMEREN:</B> Gordon Strachan gir seg når kontrakten med Southampton går ut til sommeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer