Straffe på overtid reddet Manchester United fra omkamp

Wayne Rooney ble helten.

HELTEN: Bortelaget kjempet hardt mot Manchester Untied. Men George Long klarte ikke å redde Wayne Rooneys straffescoring på overtid. Foto: Reuters / Phil Noble
HELTEN: Bortelaget kjempet hardt mot Manchester Untied. Men George Long klarte ikke å redde Wayne Rooneys straffescoring på overtid. Foto: Reuters / Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester United - Sheffield United 1-0

(Dagbladet): Manchester United brukte mye tid på Sheffield Uniteds banehalvdel i den tredje runden av FA-cupen. Men noe mål ble det ikke før Wayne Rooney scoret på straffe på overtid, og reddet hjemmelaget fra omkamp.

Men han var også så nære, så nære etter 35 minutter ut i første omgang. Rooney fikk ballen på rundt ti meter, men klarte ikke å runde Sheffield-keeper George Long i tide. Det, og dårlige pasninger, oppsummerer stort sett førsteomgangen, der Sheffield United sto i mot presset fra hjemmelaget så godt de kunne - og klarte det.

Det siste som skjedde før pause var et frispark til hjemmelaget like ved cornerflagget. Det innøvde frisparket endte opp hos Daley Blind, som i utgangspunktet hadde svært god tid til å plassere skuddet. I stedet prøvde han på et direkte skudd, som gikk alt for langt over til å i det hele tatt være en trussel.

De hvitkledde stresset «The Red Devils», og kunne velfortjent gå til pause med 0-0. For selv om bortelaget ikke klarte å komme seg nærme nok til å score, hindret de i hvert fall storlaget Manchester United i å gjøre nettopp det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer