Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Straffebom for Zucca da Rangers tapte

Mats Zuccarello hadde en målgivende pasning, men misset på straffeslag da New York Rangers tapte 3-4 for Colorado Avalanche torsdag kveld.

TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Colorado Avalanche. Foto: AP Photo/Frank Franklin II
TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Colorado Avalanche. Foto: AP Photo/Frank Franklin II Vis mer

Zuccarello skled mot mål i laber fart da han som første Rangers-spiller fikk muligheten i straffeslagkonkurransen, men nordmannen sendte i vei et håndleddsskudd som Avalanches Semyon Varlamov så ut til å blokkere enkelt.

Rangers kom fra en komfortabel 5-0-seier over Pittsburgh Penguins tirsdag, mens Avalanche fikk juling med 0-6 mot New York Islanders samme dag. Gjestene fra Colorado ville helt tydelig reise kjerringa og tok ledelsen ved Matt Duchene snaue fem minutter før første pause.

Frekk pasning Kevin Hayes sørget for utligning seks minutter ut i midtperioden, men Colorados Alex Tanguay sørget for ny ledelse for gjestene fem minutter senere. I et fyrverkeri av en midtperiode sørget Derek Stepan på ny for at det sto likt snaut fire minutter før andre pause.

Bare halvannet minutt senere viste Mats Zuccarello seg fram, da han sendte en frekk og kjapp puck inn foran mål som perfekt plasserte Dan Girardi kunne styre inn i nettmaskene.

I tredje periode utlignet gjestene ved Nathan MacKinnon. Ingen flere mål ble scoret, og også overtiden ble målløs, til tross for enorme muligheter til begge lag. Etter blant annet Zuccas straffebom var det Tanguays avgjørende scoring som gjorde at det var Colorado som gikk seirende ut av det nervepirrende oppgjøret i Madison Square Garden.

Åtte poeng Mats Zuccarello var på isen i 18 minutter og 38 sekunder, men satt på benken ved alle gjestenes mål. Den ene målgivende pasningen sørget for at 27-åringen fikk pluss 1 i pluss-/minusstatistikken.

Zuccarello scoret 19 mål og hadde 40 målgivende pasninger i grunnspillet forrige sesong, og han ble med det den nordmannen med både flest mål og flest målpoeng i én NHL-sesong gjennom tidene. I år står nordmannen bokført med tre mål og fem målgivende pasninger på 15 kamper.

Neste kamp for Zuccarello og co. er mot Pittsburgh Penguins i Consol Energy Center i Pittsburgh på lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media