Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Straffebom fra Zucca da Rangers tapte

Skadedrama - spiller kollapset på benken.

 BOMMET PÅ STRAFFESLAG:  Mats Zuccarello (36) i duell med Philadelphia Flyers' senter Claude Giroux (28) i Wells Fargo Center - før nordmannen bommet på første straffeslag. Foto: Derik Hamilton, USA TODAY Sports/NTB Scanpix.
BOMMET PÅ STRAFFESLAG: Mats Zuccarello (36) i duell med Philadelphia Flyers' senter Claude Giroux (28) i Wells Fargo Center - før nordmannen bommet på første straffeslag. Foto: Derik Hamilton, USA TODAY Sports/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York Rangers kom tilbake to ganger, men avga til slutt et poeng borte mot Philadelphia Flyers natt til søndag norsk tid.

Vertene vant 3-2 etter straffeslag.

Mats Zuccarello er kjent som en meget habil straffeskytter og var førstemann ut for Rangers, men nå brente han sin sjanse.

Kun Derek Stepan scoret for gjestene i straffeslagkonkurransen, mens Flyers satte to av sine tre forsøk.

Reddet 46 av 48
Rangers kom fra to strake hjemmeseirer, men fikk en tøffere oppgave i Philadelphia.

En sterk Henrik Lundqvist i målet holdt unna for det meste og reddet 46 av 48 skudd, men kunne ikke fikse seier på egenhånd.

Selv med nok en god oppvisning var den svenske keeperen misfornøyd med innsatsen da kampen skulle avgjøres.

- Det er alltid skuffende å tape i «shootout». Jeg følte meg virkelig bra gjennom kampen, men i straffeslagskonkurransen var jeg ikke god nok i det hele tatt, sa Lundqvist til Rangers-bloggen Blueshirts United.

Delt poengkonge
Zuccarello fikk en av kampens første sjanser da Rangers kom to mot én mot Philadelphia-målet, men ble stanset av målvakt Steve Mason. I stedet var det vertenes Mark Streit som først fikk uttelling etter 11.15 minutters spill.

J.T. Miller utlignet kort etter, og det samme gjorde Derick Brassard i overtall etter at Scott Laughton hadde ordnet 2-1 tidlig i annen periode. Tredje periode ble målløs, og dermed måtte lagene til forlengning og deretter straffeslag.

Mats Zuccarello noterte fem skudd på mål, men var ikke delaktig i noen av scoringene. Nordmannen fikk totalt 20.08 minutter på isen.

Før kampen tronet Zuccarello alene på toppen som Rangers' beste poengplukker denne sesongen. Lørdag fikk han selskap av Miller, Keith Yandle og Oscar Lindberg, som gjorde hvert sitt poeng mot Flyers.

Skadedrama
Kampen ble for øvrig dramatisk på grunn av to skader, først da Flyers-spilleren Michael Raffl tidlig krasjet med Rangers' Jarret Stoll idet han var på vei av isen.

Raffl satte seg først på benken, men senere kollapset han og måtte hjelpes inn i spillertunnelen. Dermed kunne han ikke spille videre.

På tampen av siste periode mistet Rangers den svenske løperen Viktor Stålberg, som ble truffet i hodet av en takling fra Radko Gudas.

Rangers-trener Alain Vigneault sa etter kampen at Stålberg ikke kan spille  hjemmekampen i Madison Square Garden søndag kveld lokal tid mot Calgary Flames, ettersom han av prinsipp ikke vil bruke spillere som har fått en smell i hodet.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!