Straffemiss rett før slutt

Stanga i veien for Fredrikstad-triumf på Ullevaal.

(Dagbladet.no:) Fire minutter før slutt hadde Roger Risholt muligheten til å bli den store Fredrikstad-helten på Ullevaal.

Han hadde allerede scoret FFKs utlikningsmål på straffe, og fikk nå enda en mulighet fra ellevemetersmerket.

Lyn-keeper Ali Al-Habsi kastet seg til venstre, og Risholt skjøt i det andre hjørnet. Men skuddet gikk litt for langt til siden og traff stanga.- Jeg er ikke så sikker på om han skulle tatt den andre straffen også. Det er ikke ofte man får to i løpet av en kamp, sier Fredrikstad-trener Egil «Drillo» Olsen til NRK.

Dermed fikk spillerne og de flere tusen tilreisende østfoldingene bare med seg ett poeng hjem til plankebyen.

Nydelig mål av debutant

Kampen vil ellers bli husket for det fantastiske målet til Kevin Larsen i 1. omgang.

18-åringen fra Sandefjord er så fersk på A-laget til Lyn at han ennå ikke er flyttet fra juniorsidene til a-lagssidene på klubbens hjemmeside.

Det stoppet ham ikke fra å virkelig vise seg fram på landslagsarenaen.

FORTVILTE: Roger Risholt traff på det første straffesparket, men da han fikk sjansen igjen like før slutt bommet han. Foto: EIRIK H. URKE
FORTVILTE: Roger Risholt traff på det første straffesparket, men da han fikk sjansen igjen like før slutt bommet han. Foto: EIRIK H. URKE Vis mer

Bare 14 minutter inn i Tippeliga-debuten klinte han til på volley fra 25 meter. Det er vanskelig å score et flottere mål.

Og takket være straffemissen holdt det til ett poeng også.

TAKKET FANSEN: Til tross for skuffelsen over straffemissen takket Fredrikstad-spillerne de flere tusen tilreisende supporterne for støtten.
SCORINGSJUBEL: Kevin Larsen scoret et fantastisk mål på volley.