- Straffes for utseendet

Det sier Real-kompis om Røde-Beckham.

(Dagbladet.no:) David Beckham ble søndag utvist i kampen mot Valencia. Real Madrid-spilleren klappet sarkastisk mot dommeren da han fikk gult kort - tre minutter før slutt.

Da ble fargen fort rød.

Nå sier lagkamerat Pablo Garcia at Beckhams tredje utvisning i Spania skyldes mer utseendet enn hans dårlige oppførsel, skriver The Guardian.

- Jeg kan ikke skjønne hvorfor han ble utvist. Jeg tviler på at Beckham sa noe, for han snakker ikke så godt spansk. Kanskje det rett og slett er fordi han er blod og pen, sier Garcia.

Real Madrid er også skeptiske til utvisningen, og studerer videoopptak av hendelsen for å se om det er grunnlag for en anke.

RØDT IGJEN: For tredje gang i Real-karrieren ble David Beckham utvist. Fordi han er pen, mener lagkamerat. Foto: REUTERS
RØDT IGJEN: For tredje gang i Real-karrieren ble David Beckham utvist. Fordi han er pen, mener lagkamerat. Foto: REUTERS Vis mer
KLAPPEREN ROONEY: Beckham er ikke den eneste som har klappet seg til rødt kort. Wayne Rooney gjorde det samme mot Villarreal i Champions League.