Straffesparket som fikk Bakenga til å rope om kampfiksing

Brügge-spillere raste da seriegullet glapp til Anderlecht.

HER SIKRES LIGAGULLET: Nesten fire minutter på overtid satte Guillaume Gillet inn 1-1 for Anderlecht på straffespark. Brügge-spillerne var i harnisk og følte seg snytt. Foto:   AFP PHOTO / BELGA / BRUNO FAHY
HER SIKRES LIGAGULLET: Nesten fire minutter på overtid satte Guillaume Gillet inn 1-1 for Anderlecht på straffespark. Brügge-spillerne var i harnisk og følte seg snytt. Foto: AFP PHOTO / BELGA / BRUNO FAHY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Anderlecht - Brügge 1-1

(Dagbladet): Anderlecht sikret seg seriemesterskapet i Belgia i går, etter en dramatisk toppkamp mot Club Brügge.

Gjestene, med Mushaga Bakenga på benken, ledet 1-0 idet klokka passerte 90 minutter. Men to minutter på overtid fikk Anderlecht straffe da svenske Michael Almebäck gikk i kroppen på en motspiller - en avgjørelse som fikk det til å koke i Brügge-leiren (se situasjonen et halvt minutt inn i denne videoen).

Eksekutør Guillaume Gillet måtte vente nesten to minutter før han satte inn det viktige utlikningsmålet fra ellevemeteren.

- Har sett pengene sine på det lilla laget Etter kampslutt ga flere Brügge-spillere tydelig uttrykk for sin skuffelse og misnøye med dommerens innsats på Twitter. En av dem var Mushaga Bakenga.

- Det virker som dommerne i dette landet har satt pengene sine på det lilla laget (Anderlecht, journ. anm.) som mestere, skrev den tidligere RBK-spilleren.

Lagkameraten Jordi Figueras kom også med friske påstander:

- Igjen!! Det er ikke til å tro! Dommeren er sammen med dem og feirer... mamma mia! Jeg kan ikke tro det jeg så i dag, tvitret han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer