Straffesynderens kone la ut bilde av dommeren i Brasil-drakt

Dårlig stemning i Kroatia.

STRAFFE: «Ja», mener Fred og den japanske dommeren. «Nei», mener Dejan Lovren og kona Anita. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS /NTB Scanpix
STRAFFE: «Ja», mener Fred og den japanske dommeren. «Nei», mener Dejan Lovren og kona Anita. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Brasil - Kroatia 3-1 (1-1)

(Dagbladet): Kroatia tok ledelsen mot vertsnasjonen Brasil i går kveld, men måtte til slutt gi tapt. I dag har den japanske dommeren Yuichi Nishimura fått hardt medfart i kroatiske medier, som blant annet kaller det hele «urettferdig». 

Bakteppet er straffen brasilianske Fred fikk, og som Neymar satte i mål, etter drøyt 70 spilte minutter. Southampton-spiller Dejan Lovren var mannen som la Fred i bakken. I dag langer kona til Kroatia-stopperen ut mot den japanske kamplederen. 

«Og mye mer...» heter det i bildeteksten til et manipulert fotografi Anita Lovren har lagt ut på bildedelingstjenesten Instagram. 

#nemapredaje Bildet viser Nishimura ikledd en brasiliansk drakt, i det som trolig er et manipulert bilde.

Ved siden av har hun lagt ved et bilde av situasjonen hvor Ivica Olic er i duell med Brasil-keeper Julio Cesar, i forkant av det som til slutt ble en annullert, kroatisk scoring. På det siste har hun tegnet en hånd, trolig for å symbolisere at Nishimura gjorde feil da han blåste frispark til Brasil. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer