STRAFFE: «Ja», mener Fred og den japanske dommeren. «Nei», mener Dejan Lovren og kona Anita. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS /NTB Scanpix
STRAFFE: «Ja», mener Fred og den japanske dommeren. «Nei», mener Dejan Lovren og kona Anita. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS /NTB ScanpixVis mer

Straffesynderens kone la ut bilde av dommeren i Brasil-drakt

Dårlig stemning i Kroatia.

Brasil - Kroatia 3-1 (1-1)

(Dagbladet): Kroatia tok ledelsen mot vertsnasjonen Brasil i går kveld, men måtte til slutt gi tapt. I dag har den japanske dommeren Yuichi Nishimura fått hardt medfart i kroatiske medier, som blant annet kaller det hele «urettferdig». 

Bakteppet er straffen brasilianske Fred fikk, og som Neymar satte i mål, etter drøyt 70 spilte minutter. 

Southampton-spiller Dejan Lovren var mannen som la Fred i bakken. I dag langer kona til Kroatia-stopperen ut mot den japanske kamplederen. 

«Og mye mer...» heter det i bildeteksten til et manipulert fotografi Anita Lovren har lagt ut på bildedelingstjenesten Instagram

#nemapredaje Bildet viser Nishimura ikledd en brasiliansk drakt, i det som trolig er et manipulert bilde.

Ved siden av har hun lagt ved et bilde av situasjonen hvor Ivica Olic er i duell med Brasil-keeper Julio Cesar, i forkant av det som til slutt ble en annullert, kroatisk scoring. På det siste har hun tegnet en hånd, trolig for å symbolisere at Nishimura gjorde feil da han blåste frispark til Brasil. 

Tapet for vertsnasjonen til tross, Kroatia kan fortsatt gå videre fra gruppe A. De har ikke gitt opp håpet, skal vi tro Anita Lovren. Emneknaggen til Instagram-bildet er nemlig #nemapredaje, kroatisk for «ingen overgivelse». 

- Fuck Frankrike Lovren er lang ifra den første fotballspiller-kona som bruker sosiale medier for å få ut sinne i forbindelse med mannens geskjeft. Tidligere i vår ble det klart at Manchester City-stjerna Samir Nasri ikke fikk være med Frankrikes VM-tropp til Brasil.

Det var ikke Nasris modellkjæreste Anara Atanes særlig fornøyd med

- Fuck Frankrike og fuck Deschamps! For en drittmanager, skrev hun på sin Twitter-profil.

Like etter fulgte engelske Atanes, som er modell for Victoria's Secret, opp med:

- Bare for å ha det på det rene! Jeg er ikke sinna for at jeg får være med kjæresten min i to måneder... Jeg synes bare man må ha et visst nivå av respekt!