Straffet LSK

«Kamma» scoret ett mål på straffe. Det holdt til seier mot Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Lillestrøm - Ham-Kam 0-1): Lillestrøm tapte for andre gang på fire dager 1-0. Og akkurat som mot Lyn i cupen, kunne Lillestrøm ha fått mer ut av dagens kamp. Men Ham-Kams straffemål i første omgang holdt til seier i en morsom og underholdene kamp på Åråsen.

Trøkk

Forventningene foran en kamp mellom Lillestrøm og Ham-Kam vil alltid være hardt fysisk spill og mange dueller. Og de to panserlagene levde absolutt opp til forventningene.

Keeperne Svein Inge Haagenrud og Emille Baron måtte ut i feltet og plukke høye baller stadig vekk. Men det var langs bakken dagens scoring på Åråsen kom.

Straffemål

Geir Frigård rykket inn i feltet, men møtte en solid vegg bestående av to LSK-spillere. Frigård gikk i bakken, og hvis man studerer TV-bildene, så ser man at Frode Kippe hadde hånda rundt Frigård.

Frigård satte selv straffen i mål. Emille Baron kastet seg riktig vei, men straffen satt for langt nede i hjørnet.

Overgangsrot

Utover i andre omgang presset LSK voldsomt på for å få en utlikning, men det var Ham-Kam som kom til de største mulighetene. I hvert fall når vi teller opp de potensielle. Men altfor ofte stoppet det opp i den viktige overgangsfasen i spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer