Strålende debut

Liverpool- Bayer Leverkusen 3- 2. John Arne Riise (20) debuterte med en bunnsolid kamp for Liverpool i går. Unggutten var bare centimetere fra scoring. - Jeg prøvde med en tunnel, men det hadde nesten vært i overkant å få mål, gliser Riise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Riise skar flott gjennom fra sin venstrebackposisjon etter 34 minutter. Men avslutninga fra skrått hold etter det lange «Leo-løpet» ble mesterlig reddet av Hansjörg Butt i Leverkusen-buret. Defensivt var Riise feilfri og solid, og hovedpersonen legger ikke skjul på at han er svært fornøyd med sin egen innsats.

- Jeg er kjempefornøyd sjøl. Manageren Gerrard Houllier skal jeg prate med i dag, men alle de andre trenerne og spillerne klappet meg på skuldra og gratulerte meg med en god kamp, sier Riise til Dagbladet på mobiltelefon fra østerrikske Lustenau.

Best kondis

Riise framsto mer løpssterk enn de fleste av sine lagkamerater i en relativt bedagelig vennskapskamp.

- Jeg trente ei uke med Monaco før overgangen, så jeg har et lite forsprang. Ikke for å skryte, men jeg har best kondis av alle på laget. På en test der vi skulle springe så langt vi orket i seks minutter, så slo jeg Patrick Berger på andreplass med 20- 25 meter, sier Riise.

Han skryter fælt av miljøet og disiplinen i Liverpool.

- Det er fantastisk gøy. Jeg har fått god kontakt med alle, og snakker like mye med Michael Owen som med Frode Kippe. Det er en tett og samlet gjeng som flirer og har det gøy sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer