- Strålende første omgang

Morten Olsen var fornøyd med den danske åpningen. Grønkjærs mål på overtid var beholdningen etter pause.Vi fulgte kampen direkte.Bilder fra kampen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Jesper Grønkjær mistet moren sin rett før EM startet. I dag kom han inn som innbytter etter 23 minutter for en skadd Dennis Rommedahl - og ble matchvinner på overtid.

- Han var ikke i form til å spille hele kampen. Da han kom inn, var det også for tidlig for ham, men han viste en enorm karakter, sier Olsen til nyhetsbyrået Reuters.

God Gravesen

Sammen med Thomas Gravesen, som også sto over Italia-kampen, var Grønkjær med å sette positiv farge på kampen for danskene.

Det overrasker ikke trener Morten Olsen:

- Det sa vi jo også før kampen, at det ville være til stor hjelp at de to er tilbake, sier Olsen til dansk TV.

Olsen var fornøyd med åpningen på kampen, men hadde ikke mye pent å si om andreomgangen.

- Vi spilte for langsomt i andre omgang, men var strålende i første omgang, sa Morten Olsen til dansk TV rett etter kampslutt.

Danmark startet kampen klart best, og pøste gode innlegg fra kantene. Martin Jørgensen og Dennis Rommedahl fra start.

Gravesen dominerte stort på midtbanen. Spissene Ebbe Sand og Jon Dahl Tomasson misbrukte store muligheter for Danmark, mens Bulgaria så totalt ufarlige ut i lange perioder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.